Nevasta campionului român, vedetă pe site-urile pentru adulți. După despărțire, Marian Drăgulescu a recunoscut că a greșit căsătorindu-se cu Larisa

Nevasta campionului român, vedetă pe site-urile pentru adulți. După despărțire, Marian Drăgulescu a recunoscut că a greșit căsătorindu-se cu Larisa. Gimnastul a vorbit, fără menajamente, despre relaţia nocivă pe care a avut-o.

Iubirea dintre Marian şi Larisa Drăgulescu s-a transformat în ură. Cei doi s-au despărţit cu scandal, în urmă cu mai mulţi ani.

Nevasta campionului român, vedetă pe site-urile pentru adulți

După despărţire, Marian Drăgulescu a recunoscut. A fost violent cu Larisa, în timpul căsniciei. Totuşi, a spus că nu regretă căsnicia cu mama celor doi copii ai săi. „Nu, am învăţat în viaţă din greşeli. Eram amândoi foarte tineri, nu am apucat să ne cunoaştem foarte bine”, a spus Drăgulescu, în urmă cu ceva timp, la Kanal D.

A vorbit la emisiunea lui Denise Rifai şi despre agresiunile fizice la adresa Larisei Drăgulescu. „A fost o relaţie nocivă, cu multe scandaluri, certuri. Am fost doi tineri care scoteam tot ce e mai rău. Ne luam parte în parte. De obicei ea sărea. Mie nu îmi plac conflictele, sunt o persoană calmă.

E un episod de care nu sunt mândru. Au fost multe altercaţii. Ea sărea, de multe ori nu am ripostat. Alteori am ripostat şi îmi pare rău. Am învăţat din acele greşeli, să nu mă mai pun în acele situaţii de a nu mă mai putea controla. Nu am mai ridicat mâna la o altă femeie. A fost singura relaţie de aşa natură”, a adăugat sportivul.

Cei doi au divorţat şi au luat-o pe drumuri diferite. Marian Drăgulescu a continuat cu gimnastica, la care a renunţat foarte târziu. De partea cealaltă, Larisa şi-a refăcut viaţa de mai multe ori. Mai nou, este vedetă pe un site cu conţinut pentru adulţi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed