Neil Lennon, dat de gol! Ce se întâmplă, de fapt, la Rapid. Viorel Moldovan face dezvăluiri din interior

Neil Lennon a fost dat de gol. Președintele celor de la Rapid a analizat echipa după perioada de pregătire efectuată în Slovenia.

Cu patru zile înainte de starul campionatului, Viorel Moldovan spune că este mulțumit de jucători, dar sunt câteva lucruri care trebuie să fie reglate.

Neil Lennon a fost dat de gol. Ce îl nemulțumește pe Viorel Moldovan

Rapid are ca obiectiv o clasare pe podium în acest sezon după evoluția slabă din play-off-ul trecut. Noul președinte al giuleștenilor, a făcut o analiză înainte de startul din Superliga și spune că a observat mai multe lucruri pozitive, dar și negative.

„Au fost multe schimbări. Ne dorim ca toate aceste schimbări să fie pozitive și să ducă un plus de profesionalism în toate departamentele. Normal, ca la finalul sezonului, să ne îndeplinim obiectivele propuse.

În partea a doua a pregătirii am fost aproape de echipă. Pot să zic că procesul de pregătire a decurs foarte bine, conform a ceea ce și-a propus antrenorul. Băieții au fost implicați în totalitate, s-au antrenat excelent.

Dar e bine, în pregătire, ținând cont și de acest nou sistem pe care vrea să-l abordeze Lennon, 3-5-2, jucătorii au făcut progrese evidente și au încercat să asimileze cât mai repede acest modul tactic. Am văzut lucruri foarte bune, lucruri mai puțin bune, dar e clar că procesul și progresul jucătorilor a fost pozitiv”, a declarat Viorel Moldovan, la Sport Total FM.

Rapid a efectuat stagiul de pregătire în Slovenia, unde a jucat 5 meciuri amicale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed