Nebunie cu biletele pentru meciul cu Viking: s-au vândut deja 15.100 online! Anunțul major făcut de Mihai Stoica în urmă cu puțin timp!

FCSB joacă turul cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League cu două peluze închise după pedeapsa de la UEFA. Așa că fanii roș-albaștrii s-au precipitat că rămân fără loc pe Arena Națională joi și au dat buzna pe site-uri: au ras aproape tot ce era pus la vânzare în doar o oră!

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat că FCSB va bloca vânzarea biletelor online pentru a putea deschide și casele de bilete.

„Aveam 15.100 de bilete vândute. Am zis în glumă că poate nu mai ajung bilete la case, dar gluma a devenit serioasă. Probabil o să scoatem ceva și la case, închidem vânzările online.

Sunt oameni care nu au acces, sunt pensionari care poate vor să vină cu nepoții la meci și nu e în regulă să facem asta. În orimele 31 de minute au fost 6.000 de bilete vândute. Interes mai mare, viteză mai mare de achiziție decât la meciul cu Chelsea”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Din cauza măsurilor luate de UEFA, pe Arena Națională vor putea intra la partida cu norvegienii puțin peste 30.000 de spectatori. La partida cu Dunajska Streda, a fost record, chiar și cu o peluză închisă: 41.000 de oameni în tribună.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari