Naomi Osaka, luată la țintă de fani. Mesajul de la care a pornit tot scandalul

Naomi Osaka s-a trezit în mijlocul unui scandal neașteptat. Nipona este cea mai bine plătită sportivă din lume, dar i-a scos din sărite pe fani după ce a postat un mesaj pe Twitter în care a lăsat să se înțeleagă că o deranjează că trebuie să muncească pentru a-și întreține familia.

„Câteodată îmi doresc ca părinții mei să fi fost bogați, pentru a nu mai fi nevoită să muncesc pentru supraviețuirea tuturor! Nu cred că aș fi ajuns aici dacă părinții mei erau bogați, deoarece nu aș mai fi avut aceeași motivație. Deci cred că toate se întâmplă cu un scop!”, a scris Naomi Osaka.

Comentariile nu s-au lăsat mult așteptate, iar cei mai mulți fani au fost de-a dreptul furioși. Unii au ținut să-i reamintească faptul că provine dintr-o familie cu un trecut stabil. Tatăl ei, Leonard Francois, este antrenor și i-a ghidat primii pași în tenis. Când aceasta avea trei ani, familia ei s-a mutat din Japonia în Elmont (New York) pentru ca aceasta să urmeze o carieră în tenis.

„Cum de ești multimilionară și te plângi că îți întreții părinții. Oamenii își întrețin familiile având mult mai puțini bani”, a scris un internaut.

„Evident, acest lucru nu ar trebui să fie postat de un om matur de 20 de ani, mai ales de o persoană publică foarte bogată și împlinită. Acestea fiind spuse, mă abțin să fiu critic aici, pentru că nu am fost niciodată în locul ei. Părinții mei nu mi-au dictat alegerea carierei mele”, a scris altcineva.

Nipona a șters ulterior postarea după comentariile negative ale fanilor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari