Nae Constantin, prima victorie, prima eliminare: `M-a executat de la distanță, a fost lunetist`

Petrolul s-a ”încălzit” abia la al patrulea meci în liga I. Și a reușit prima victorie, la limită, 1-0 în deplasarea cu U Cluj.

Lui Nae Constantin i s-au întâmplat toate deodată, și prima victorie, dar și prima eliminare, însă preferă să se bucure pentru cele trei puncte ale ”lupilor”.

„Mă așteptam, după 3 meciuri în care lumea ne-a apreciat jocul, dar nu am luat decât un punct. Azi am luat 3 puncte și am închis jocul. Sunt mulțumit de defensivă, în special, dar și de atac, pentru că am marcat”, a spus Nae Constantin, la flash-interviul de la microfonul DigiSport.

Antrenorul Petrolului a fost eliminat după ce Andrei Chivulete a fluierat finalul primei părți. De ce? Constantin nu știe, însă chiar dacă va urmări din tribună partida cu Rapid din etapa viitoare, nu este supărat.

„Eu nu am avut niciun meci cu arbitrul, nici nu am discutat cu el. El era la 10 metri, dar m-a executat ca un lunetist. Nu am vorbit urât, nu am făcut nimic. Mi-a zis cineva că n-ar fi fost penalty.

Înțelegeți că nu am ajuns până la el? Nimic. Ce spațiu tehnic să încalc? Se terminase meciul, fluierase… Mi-a dat roșu și gata. Dar nu mai contează. Sunt fericit, e prima mea victorie în Liga 1 și începem să ne așezăm”, a spus Nae Constantin.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari