Nadal, acuzat de gest nesportiv de italianul Sonego! Cum îi răspunde Rafa

Rafael Nadal (36 de ani, locul 4 ATP) n-a avut emoții pentru calificarea în optimile de finală la Wimbledon, după victoria în fața italianului Lorenzo Sonego (27 de ani, locul 54 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4.

Doar că prestația stelară a lui Rafa a fost umbrită de un mic episod, pe care Lorenzo Sonego nu l-a trecut cu vederea și i l-a reproșat ulterior. E vorba despre faptul că, în setul al treilea, Nadal s-a enervat și l-a chemat la fileu pe italian pentru a-i cere să nu mai scoată sunete atât de puternice după lovituri.

La conferința de presă, Sonego a calificat gestul lui Nadal drept unul de ”turnee de mâna a treia”. „Am greșit. Îmi pare rău dacă l-a deranjat cu ceva, în niciun caz nu am făcut vrut să fac ceva negativ. La finalul partidei, am vorbit cu el, am fost calm. I-am prezentat situația. Dacă ar fi din nou acel moment, nu aș repeta gestul.

Inițial, îi spusesem arbitrului, care este unul dintre cei mai buni. Dar el aștepta schimbarea serviciului să-i spună ceva. Suntem printre colegi, ne vedem săptămânal. Sunt niște reguli pe terenul de tenis, care trebuie respectate.

Cred că am greșit să-l chem la fileu și să-i spun lucruri. Ar fi trebuit să îi spun în pauza dintre schimburi sau să-i spun arbitrului”, a spus Rafael Nadal.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari