Mutarea momentului pentru tricolorul lui Edi Iordănescu! Răzvan Marin, dorit de o mare campioană. Ar putea schimba campionatul după EURO 2024

Mutarea momentului pentru tricolorul lui Edi Iordănescu. Răzvan Marin ar putea ajunge la o echipă de renume. Totul se va stabili după EURO 2024. Mijlocaşul român are parte de o ofertă surpiză.

Mijlocașul central a fost împrumutat sezonul trecut de Cagliari la Empoli, dar înțelegerea s-a încheiat la finalul sezonului din Serie A

Răzvan Marin, dorit de o mare campioană

Răzvan Marin ar putea ajunge la Steaua Roșie Belgrad. Presa din Serbia a anunțat că mutarea s-au putea face după EURO 2024. Se așteaptă va Vladan Milojevic să-și dea acordul, apoi pot începe negocierile.

Marin intră în ultimul an de contract, așa că italienii ar putea să se mulțumească cu o sumă mai mică. 

Cota internaționalului român este de 2,7 milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Steaua Roșie Belgrad este cea mai titrată echipă din Serbia. Are 35 de titluri și 28 de Cupe. A câștigat și Cupa Campionilor Europeni (n.r. echivalentul Champions League de astăzi), în sezonul 1990/1991.

De asemenea, anul trecut a stabilit un nou record în fotbal. A devenit echipa cu cele mai multe victorii consecutive pe teren propriu, 122, în campionatul intern.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed