Mutarea momentului în Superliga! Ofertă uriaşă pentru jucătorul de naţională. Patronul echipei a făcut dezvăluiri complete

Marius Ștefănescu, jucătorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, este dorit de către o echipă ce activează în Statele Unite ale Americii! Interesul grupării de peste ocean a fost confirmat, în direct, de către patronul formației, Laszlo Dioszegi.

O echipă ce activează în MLS l-a luat în vizor pe covăsneanul care a înscris nu mai puțin de 14 goluri, în această stagiune. Marius Ștefănescu încă mai are contract cu echipa care a încheiat sezonul pe locul cinci în play-off.

Marius Ștefănescu, dorit în MLS!

„Noi discutăm cu el. Nu e nimic concret. Nu vreau să spun lucruri care nu sunt la locul lor. Din America vrea cineva să trimită o ofertă pentru Ștefănescu, este vorba despre o echipă din MLS, ar fi extraordinar dacă s-ar întâmpla. Atacantul a plecat în concediu acum, am discutat cu el înainte să plece. Momentan e în vacanță, noi nu mai avem antrenamente în acest moment, reunirea lotului are loc pe 10 iunie.

Toată echipa a plecat în vacanță, toți au liber până pe 10. Vom vedea ce se va întâmpla cu Ștefănescu!”, a declarat Dioszegi, la digisport.ro.

Sepsi a materializat, deja, alte trei colaborări.

Mihajlo Neskovic, atacant, stânga, este legitimat la Vozdovac. În acest sezon a reușit să bifeze 6 goluri și 6 pase de gol în 32 de meciuri.

Marcelo Freitas, mijlocașul ofensiv adus de la UTA, și-a trecut în cont două goluri și două pase de gol, în cadrul celor 31 de meciuri bifate în Superliga.

Marius Coman a venit în vestiarul covăsnenilor de la Corvinul Hunedoara, din poziția de jucător liber de contract.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed