Mutare de ultimă oră a Simonei Halep! Se întâmplă în plin scandal de dopaj: ‘Ar trebui să vorbească în curând!’ / Video

Simona Halep a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la un control efectuat la US Open. Pentru a rămâne în formă, campioana de la Wimbledon și Roland Garros a decis să revină la antrenamente.

Halep a decis să se pregătească deocamdată la Complexul Stejarii. Imaginile au fost văzute de o lume întreagă, iar jurnaliștii francezi au făcut câteva comentarii.

Cei de la We Love Tennis consideră că românca este optimistă și crede că va reuși să-și dovedească nevinovăția.

„Ar trebui să vorbească în curând”

„Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă. În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pe 28 octombrie, din cauza unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz, jucătoarea a reluat antrenamentele.

Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas. Fostul număr 1 mondial probabil speră să-și câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând”, au scris cei de la We Love Tennis.

Simona nu mai poate juca la nicio competiție organizată sub egida WTA sau ITF, dar poate să fie prezentă la turnee demonstrative.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari