Motivul incredibil pentru care Messi vrea să plece de la PSG: răsturnare totală de situație

Presa franceză anunța, la unison, că Lionel Messi își va prelungi contractul cu cei de la PSG, dar totul s-a schimbat, după Campionatul Mondial.

Primirea rece de care a avut parte la Paris, dar și ofertele tentante venite din Arabia Saudită l-au făcut pe Messi să se răzgândească.

Ofertă de 300 de milioane de euro

Inițial s-a spus că părțile s-au înțeles, iar Messi va continua pe Parc des Princes. Acum însă, Gerard Romero a aruncat bomba. A dezvăluit că argentinianul are alte planuri și nu vrea să-și prelungească contractul cu PSG.

În aceste condiții, presa internațională notează că argentinianul ar putea lua în calcul o mutare în Arabia Saudită, la fel ca Ronaldo. Al-Hilal ar fi făcut deja o ofertă, iar salariul lui Messi ar fi de 300 de milioane de euro pe an.

Nu se înțelege cu fanii lui PSG

Potrivit Elfutbolero, Messi nu îşi doreşte să continue să joace în tricoul grupării pariziene din cauza ultraşilor lui PSG, deoarece ”nu are o relaţie bună cu ei”.

După Campionatul Mondial, cei de la PSG au evitat să organizeze o ceremonie pentru Lionel Messi. Această decizie a venit pentru a nu-i supăra pe fanii lui PSG, cei care au suferit enorm atunci când Franța a pierdut în fața Argentinei.

Atacantul argentinian are în prezent un salariu anual de 30 de milioane de euro pe an la PSG.

Leo Messi a jucat 55 de meciuri pentru PSG de la transferul la Paris, timp în care a marcat 24 de goluri şi a livrat 29 de pase.

Argentinianul a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG și poate negocia cu orice echipă.

O plecare a lui Messi în Arabia Saudită ar readuce în prim plan rivalitatea cu Cristiano Ronaldo, o rivalitate din care cei doi au avut doar de câștigat. Duelurile lor au generat un uriaș interes și au adus încasări pe măsură.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari