Moruțan, ofertă oficială din prima ligă a Turciei! Îl lasă Galatasaray să plece?

Faruk Koca, președintele lui Ankaragucu, a declarat în presa din Turcia că a făcut o ofertă oficială pentru Olimpiu Moruțan, însă răspunsul pe care îl așteaptă din partea fotbalistului are timp limitat.

”Am făcut ofertă pentru Olimpiu Moruţan. Aşteptăm răspunsul până luni. Negocierile noastre avansează într-o direcţie pozitivă.

Am discutat la telefon cu directorul de la Galatasaray, Cenk Ergün, pentru împrumutul lui Olimpiu Moruţan şi am transmis oferta. Aşteptăm până luni un răspuns”, a transmis Faruk Koca, potrivit Ajansspor.com.

Condițiile Galatei sunt însă ferme: Cim Bom vrea să lase doar dacă va fi titular la viitoarea echipă. Dar deocamdată încă nu se știe ce planuri are noul antrenor cu Moruțan.

Galatasaray a schimbat din nou antrenorul: Okan Buruk l-a înlocuit pe Domenec Torrent, iar românii de la Istanbul n-au aflat ce intenție are cu ei noul tehnician.

„Antrenorul vrea să-i vadă. Nu ia o decizie deocamdată. Da, e perioadă de pregătire, antrenor nou, chiar dacă el îi știe ca jucători. Când îi antrenezi este altceva”, a spus Victor Becali, la Liga Digisport, despre situația actuală a lui Cicâldău și Moruțan.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari