Momente cumplite pentru Anamaria Prodan! Cum și-a urmărit Bebeto tatăl până la casa amantei? Dezvăluiri halucinante ale vedetei

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unui podcast. Impresara a povestit un episod care cu siguranță îi va rămâne întipărit în minte fiului său multă vreme.

În mijlocul scandalului, Bebeto, fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, și-a urmărit tatăl până la locuința Corinei Caciuc.

„Copilul meu s-a dus singur la ușă la amantă la 6 dimineața. Singur. Eu nu eram în țară. Și bătea cu pumnii și picioarele în ușă să iasă. Și el disperat, plângând mă suna din casă de la amantă  să-l rog pe copil să se urce în taxi să plece la Snagov.

Copilul i-a găsit locația în telefon și l-a urmărit. Și m-a sunat și mi-a zis”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului Tare de Tot realizat de Viorel Grigoroiu.

Avertismentul primit de Laurențiu Reghecampf

Impresara nu a ratat ocazia și l-a făcut praf pe fostul său soț.

„Ca să ajungi să fi pus în situația de a fi încurcat în podcast-uri de trecutul ei… Și să spui…când cunosc pe cineva eu nu cer buletinul…ferească Dumnezeu. Ți-a luat Dumnezeu mințile.

În toți anii aceștia am fost un exemplu. Mi-am dorit toată viața ca atunci când intru la brațul unui bărbat undeva să se facă liniște. Noi când intram undeva se făcea liniște că le era frică ca de dracu de mine, că știau că nu pot să vorbească urât de el și toți își dădeau coate.

I-am zis: ‘Ai grijă. Vine ziua în care o să te aibă la mână și te vor șantaja. Când vei fi sus. Când ajungi sus vor scoate toate nenorocirile tale.

Și ce s-a întâmplat. A ieșit Cornel Dinu. Apoi Victor Pițurcă. (…) Când au început să iasă toți am simțit că se termină. Când a ieșit Gigi Becali și a zis are amantă de 8 ani…s-a terminat”.

Anamaria Prodan: „Nu m-am gândit că poate să fie o păpușă manevrată așa”

Anamaria Prodan a explicat că a încercat să-și salveze căsnicia, doar că în perioada în care a avut grijă de mama sa, grav bolnavă, Reghecampf a avut ocazia să se întâlnească cu alte femei.

„El s-a văzut liber. A înțeles că trebuie să-și facă amante de cea mai joasă speță. Nu m-am gândit că poate să fie o păpușă manevrată așa.

El a fost șantajat de toți, de ea, de anturajul ei. Nu înțelegeam cum ca un bărbat de care am avut grijă și căruia i-am pus lumea la picioare să fie bătaie de joc a unor femei de teapa asta”, a mai spus impresara.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Este oficial! Avem Premier League și restul lumii: au bătut orice record în materie de transferuri

Cluburile din Premier League au bătut orice record, în...

Prezentare senzațională în Formula 1. Schimbare radicală de look a monoposturilor /Foto

Luna februarie dă startul lansărilor de monopost în Formula...

Parteneri
Recomandari