Mirel Rădoi, umilit de propriul patron: ‘Nu se face! Nu e stăpân la club’. Ce l-a scos din minți pe Mihai Rotaru

Mirel Rădoi, antrenorul celor de la CSU Craiova, a exclus din lot patru fotbaliști, înaintea meciului cu Rapid.

Ivan, Markovic, Vînă și Hanca au fost ”victimele” propriului comportament conform declarațiilor făcute de Mirel Rădoi.

Mihai Rotaru îi amenință pe Mirel Rădoi și pe Sorin Cârțu

Deși în primă fază, Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi, se pare că finanțatorul oltenilor și-a schimbat punctul de vedere.

Rotaru se declară nemulțumit de faptul că Rădoi nu a anunțat pe nimeni din cadrul clubului despre decizia pe care o va lua în privința jucătorilor.

„Nu a știut nimeni de decizia lui Mirel Rădoi. Am aflat de la televizor! Nu glumesc! Este OK, noi susținem deciziile antrenorului. Este stăpân pe vestiarul unui club. Dar nu este stăpân pe ce face clubul în spațiul public.

Dacă antrenorul vine cu o emisiune în spațiul public al clubului, e ca și cum conducerea s-ar amesteca în vestiarul echipei. Ceea ce nu se face! Ușa mea este deschisă întotdeauna, dacă m-a sunat antrenorul sau oricine.

Cred că e normal ca antrenorul să îl sune pe Sorin Cârțu, sau pe mine dacă dorește, și să spună “uitați, vreau să iau decizia asta… care e fundamentul? ăsta, ăsta”. Și suntem cu el până la capăt.

Și acum suntem cu el până la capăt, sau până vom afla care sunt motivele. Nu le cunoaștem în această secundă. Când vom afla motivele, vom spune dacă a procedat corect sau a exagerat. Nu faci public, o faci frumos, elegant, dacă vrei să mori pe mâna ta”, a spus Mihai Rotaru.

Rotaru împarte amenzi în cadrul clubului

Nici Sorin Cârțu nu a scăpat de furia patronului și l-a amenințat că va suporta consecințele ”scandalului” cu Mirel Rădoi.

„Amândoi vor primi amendă. Domnul Rădoi pentru ca nu ai voie să speli în public lucurile murdare dintr-un club. Trebuie să te protejezi. Nu te ajută să faci asta. Doar dacă vrei să faci spectacol.

Iar domnul Cârțu, dacă are ceva cu domnul Rădoi, trebuie să o facă “face to face”, nu ne apucăm în spațiul public. Tot ce ține de bucataria internă a unui club trebuie să rămână acolo.

Nu ai voie să te expui cu lucruri de acest gen. Poți să vorbești despre ce s-a jucat, de ce s-a realizat, de ce nu s-a realizat. Eu am această filozofie. Nu am criticat public niciodată un antrenor, un jucător sau un conducător”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Este oficial! Avem Premier League și restul lumii: au bătut orice record în materie de transferuri

Cluburile din Premier League au bătut orice record, în...

Prezentare senzațională în Formula 1. Schimbare radicală de look a monoposturilor /Foto

Luna februarie dă startul lansărilor de monopost în Formula...

Parteneri
Recomandari