Mirel Rădoi taie speranțele vedetelor din Superligă. Își pot lua adio de la petrodolarii arabilor

Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, echipă din prima ligă a Arabiei Saudite. Fostul selecționer a răspuns sincer ce români intenționează să transfere.

Fostul antrenor de la CSU Craiova a revenit în România, imediat după semnarea contractului, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de staff și mutatul în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi taie speranțele vedetelor din Superligă

Mirel Rădoi a dezvăluit ce planuri are cu echipa din Arabia Saudită și când va lua în considerare să aducă fotbaliști români.

„Deocamdată nu (n.r.: nu se gândește să transfere vreun român) în această perioadă, vom merge până în vară cu jucătorii care sunt acum.

În funcție de ceea ce vom îndeplini până în vară și în funcție de situația contractuală a jucătorilor care sunt deja acolo, vedem, pentru că nu schimbăm jucărorii doar de dragul de a schimba și a aduce români sau altă naționalitate.

E în funcție de evaluarea care va fi făcută până în vară și dacă jucătorii vor termina contractele în acea perioadă. În momentul de față, nu am toată situația foarte clară din acest punct de vedere, mă interesează cum stăm din punct de vedere al rapoartelor”, a spus Rădoi.

1.2 milioane de euro este salariul anual pe care Rădoi îl va încasa la arabi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari