Mirel Rădoi, implicat într-un scandal uriaş! Patronul lui CSU Craiova, intervenţie de ultimă oră: ‘A vorbit fără să fie întrebat’

Mirel Rădoi este implicat într-un scandal uriaş! Patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru, are o intervenţie de ultimă oră. Acesta încearcă să facă pace între antrenor şi preşedintele Sorin Cârţu.

Mirel Rădoi a intrat într-un conflict dur cu 4 jucători din vestiar. I-a scos din lot pe Andrei Ivan, Jovan markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vână.

Mirel Rădoi, implicat într-un scandal uriaş!

În primă instanţă, Rotaru l-a criticat şi amendat pe Mirel Rădoi. Acum, patronul lui CSU Craiova neagă faptul că ar exista o ruptură în interiorul clubului.

„Noi suntem alături de domnia sa în continuare (n.r. – de Mirel Rădoi), nu e nimic anormal. Lucrurile sunt pe făgașul normal, așa trebuie să se desfășoare. Sigur că domnia lui trebuie să-și impună lucrurile, dar trebuie să fim atenți, lucrurile pot degenera, pot fi interpretate. Cu toții avem lucruri pe care nu vrem să le expunem în public. Când ești într-o familie, nu vrei să se afle chiar toate lucrurile. Nu ținem lucrurile sub preș, dar pur și simplu nu le expunem. Mergem înainte. Domnul Rădoi și-a câștigat autoritatea, are susținerea noastră în totalitate.

Domnul Cârțu a vorbit fără să fie întrebat. Glumesc, avem o relație specială cu domnul Cârțu. Am avut o discuție (n.r. – în interiorul clubului), iar lucrurile sunt clare. Au fost deficiențe de comunicare (n.r. – despre refuzul lui Rădoi de a-i răspunde la telefon lui Cârțu). Domnul Rădoi nu folosește telefonul atunci când antrenează, nu vorbește nici cu familia, e extrem de dedicat meseriei pe care o face 24 din 24 de ore.

Îl apreciez și țin la el, pur și simplu. Nu este o ruptură. Suntem în Oltenia, suntem vulcanici. Jucătorii sunt profesioniști, trebuie să înțeleagă situația, să muncească mai mult, să-și asume mai mult lucrurile. Ivan e un jucător matur, a fost în primii trei jucători ai României în sezonul trecut, trebuie să-l sprijinim, dar fără să-l protejăm sau să ținem pe cineva în puf.

În acest moment, el trebuie să respecte decizia antrenorului și să devină mult mai puternic. Îi prelungisem contractul pe 5 ani, așteptam momentul pentru a anunța acest lucru”, a spus Mihai Rotaru, în direct la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Este oficial! Avem Premier League și restul lumii: au bătut orice record în materie de transferuri

Cluburile din Premier League au bătut orice record, în...

Prezentare senzațională în Formula 1. Schimbare radicală de look a monoposturilor /Foto

Luna februarie dă startul lansărilor de monopost în Formula...

Parteneri
Recomandari