Mirel Rădoi îi readuce în lot pe `renegații` Nistor și Vînă, dar le temperează elanul euforicilor: `Nu are nimeni o baghetă magică, nici Guardiola, cu un miliard cheluit`!

Laszlo Balint a fost concediat de Mihai Rotaru, după care patronul Universității Craiova și-a împlinit pofta ce-a poftit-o când alesul lui era încă pe banca echipei naționalei. A treia oară i-a reușit lui Rotaru, așa că de astăzi, Mirel Rădoi are din nou serviciu.

Dar chiar dacă e mare euforie și lumea îl vede ca pe omul care îi poate face pe olteni să se bucure iar de fotbal, Mirel Rădoi le-a pus frână din prima.

„Nu are nimeni o baghetă magică. Nici Guardiola, cu 1 miliard de euro cheltuit, nu a luat Liga Campionilor”, a transmis Rădoi din poziția de antrenor care va debuta la Craiova în returul cu Zorya și are misiunea să întoarcă o înfrângere pentru a califica echipa în play-off-ul Conference League.

„Vreau o schimbare de atitudine. Doar asta putem face într-o perioadă așa scurtă. Vreau un joc spectaculos, pentru a-i atrage pe fani lângă noi”, a fost însă promisiunea lui Rădoi.

”Eu nu văd o presiune în plus. Indiferent de echipă, presiune va fi mereu la fotbal. Vă dau exemplu barajul cu Islanda. Am avut 6 luni să pregătim, când a început meciul s-a schimbat tot. Acum, primul test e e Zoria. Oricât de diplomați am fi, primul meci nu ne-a dat speranțe. Nu pot garanta ceva din prima. Vreau să luăm pas cu pas și vom vedea la final”, a explicat noul antrenor.

Rădoi a luat deja și primele măsuri. Fotbaliștii excluși din lot de Balint au fost readuși din exil. „Nistor și Vînă vor fi în programul echipei. Vreau să am toți jucătorii la dispoziție. Vom avea discuții și în funcție de ce va fi la antrenamente, vom decide”, a anunțat Rădoi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari