Mirel Rădoi, dat afară?! Sorin Cârţu a spus clar. Dezvăluiri de ultimă oră de la CSU Craiova

S-a zvonit că Mirel Rădoi va fi dat afară. Acum, iese la rampă preşedintele Sorin Cârţu care a spus clar ce se va întâmpla cu antrenorul. Sunt dezvăluiri de ultimă oră de la CSU Craiova.

După CSU Craiova – FCU Craiova 0-2 a apărut informaţia că Mirel Rădoi va fi îndepărtat. S-a anunţat că urmează o şedinţă în cadrul clubului.

Mirel Rădoi, dat afară?!

Acum, preşedintele celor de la CSU Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit despre situaţia lui Mirel Rădoi. Spune că postul acestuia nu este în pericol, dar că o să existe o analiză pentru a se rezolva problemele de la echipă.

„Trecem printr-o perioadă, s-a întâmplat la meciul ăsta. Au meritat să câștige, au jucat mai bine. Prima repriză am avut câteva situații bune și poate dădeai o altă turnură. În repriza a doua au jucat peste și nu mai avem ce să comentăm. Victorie pe deplin meritată pentru ce s-a întâmplat în repriza a doua.

Sunt două goluri primite după pauză, până în minutul 60. A nu știu câta oară când echipa iese de la pauză după o repriză în care am dominat și până în minutul 60 primim două goluri. Să o rezolv eu din birouri? Și antrenorul încearcă asta, probabil și jucătorii.

Nu este nici 0,00… postul lui Rădoi amenințat. O să analizăm, știm pe unde sunt problemele. Într-o înfrângere sunt mai mulți vinovați, participăm toți cum ne place și la victorii. Au fost punctele pe care le-am avut în mână cu Rapid și cu Târgoviște și acum s-a întâmplat asta”, a explicat Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Sorin Cârțu a vorbit și despre relația dintre antrenor și jucători. A dezvăluit motivul pentru care i-a exclus pe cei patru fotbaliști din lot. „Nu cred că este o problemă între Mirel și jucători. Sunt unii care apar după o întrerupere provocată de accidentări, este diferență de ritm de joc. Chiar și jucătorii care au fost pedepsiți să înțeleagă că nu a fost pe nemeritat. A vrut să îi ambiționeze pentru ceea ce urmează. Am discutat și cu Ivan, nu sunt reticenți. O să joace Ivan, cea mai bună înțepătură pentru atacant este să dea gol. Dacă vor să zică ceva și sunt nemulțumiți de Rădoi, să arate pe teren”, a spus Sorin Cârțu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari