Mirel Rădoi, cel mai dur discurs. Și-a băgat jucătorii în ședință: ‘Dacă suntem proștii satului, aia e’ + Antrenorul, pregătit să plece

Mirel Rădoi s-a enervat cumplit la meciul cu FC Argeș. Antrenorul a avut unul dintre cele mai dure discursuri și a dat de pământ cu elevii săi. A avut un mesaj clar și pentru conducerea oltenilor.

Antrenorul anunță că va pleca la echipă în cazul în care nu va primi jucători. Rădoi spune clar că nu concepe să nu prindă play-off-ul. În cazul în care se va întâmpla așa ceva, este pregătit să-și dea demisia.

„La starea pe care o am şi frustrările pe care le simt acum… În repriza a doua, unde am crezut că avem un ascendent moral după primele 45 de minute… Nu mi-am recunoscut echipa. Adversarele cu noi să joace minge lungă de la 80 de metri şi le vom face noi cadouri. O să pară că mă iau de ei, că ce le spun lor spun şi acum, dar mă iau şi de mine, că pierdem împreună. Minge lungă de la 80 de metri, minge lungă…

Dacă suntem proştii satului, aia e. Noi primim gol pe aceleaşi mingi lungi. Mi-e greu să înţeleg ce ar trebui să fac cu ei ca să blocăm. Toate problemele noastre astea vor fi. Dacă facem cadourile astea la infinit, scriem pe tricouri UNICEF.

În ultimii ani, cu toţii am fost slabi ca antrenori, dar lotul a rămas acelaşi. Dacă nu aducem sânge proaspăt, eu o să fiu următorul. Să spunem şi lucrurilor pe nume şi anunţ asta.

Nervii mei… De spart nu s-a spart nimic în vestiar, am avut o discuţie cu băieţii după meci. Umilinţe ca cele trăite de FCSB vor mai fi, că suntem unde suntem şi ne uităm la echipa mea. Nu pot să vorbesc despre alţii, că noi ne-am făcut de râs în seara asta”, a declarat, hotărât, Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0.

Rădoi, pregătit să-și dea demisia

Antrenorul a subliniat de mai multe ori că este pregătit să plece de la echipă.

„Eu nu accept mediocritatea decât să fiu în situația asta. În repriză a ieșit altă echipă pe teren. După două luni de lucru spun ce simt. Pare că mă iau de băieți, dar și eu sunt vinovat. De săptămâna viitoare trebuie să avem altă atitudine.

O să spun și conducerii, chiar dacă o să fiu amendat. Unii jucători nu trebuie să mai fie. Eu nu am cum să stau cu Craiova pe locul 8, 9. Nu mă mai prinde geaca de antrenor. Îmi vine să-mi pun ghetele și să intru și eu”, a declarat Mirel Rădoi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed