Mircea Rednic nu are nicio şansă! Replică dură din Giuleşti. Omul lui Dan Şucu i-a dat răspunsul antrenorului celor de la UTA

Mircea Rednic nu are nicio şansă! Replică dură din Giuleşti. Omul lui Dan Şucu i-a dat răspunsul antrenorului celor de la UTA. Asta după ce tehnicianul s-a arătat disponibil să o preia pe Rapid din vară, dar nu s-a oprit aici. Spera ca jucătorii împrumutaţi de giuleşteni la Arad să rămână acolo şi din sezonul viitor.

Mircea Rednic a primit replica imediat. Nu are nicio şansă să îi mai păstreze la UTA pe jucătorii ce aparţin de giuleşteni.

Mircea Rednic nu are nicio şansă!

Mircea Rednic speră să-și păstreze cei mai importanți jucători de la UTA și în sezonul viitor, dar Rapid are alte planuri. Este vorba despre Claudiu Micovschi, Cătălin Vulturar și Rareș Pop. Aceştia ar trebui să se prezinte în vară la reunirea Rapidului, club care i-a împrumutat la ”Bătrâna Doamnă” până la finalul sezonului.

Antrenorul a anunțat recent că își dorește ca cei trei jucători să rămână în continuare la echipa sa. Replica celor de la Rapid a venit prin Daniel Niculae, președintele clubului.

Fotbalistul va reveni în Giulești la finalul sezonului, unde urmează să se lupte pentru un loc de titular. ”Claudiu va reveni la Rapid în vară, este un jucător cu mentalitate sănătoasă, cu un caracter frumos.

Și-a făcut treaba la UTA când a fost introdus pe teren. A fost un parteneriat din care ambele echipe au câștigat”, a declarat Daniel Niculae, în direct la Digi Sport.

După remiza cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, Rednic a anunțat că va face orice ca fotbaliștii împrumutați de la Rapid să continue și din vară la UTA. Acesta crede că ar avea și ei de câștigat dacă vor juca și sezonul viitor la Arad, în Superliga.

”Eu nu cred, uite așa mă țin de ei, îi țin de picioare. Eu zic că, decât să se ducă acolo să nu joace, mai bine rămân aici.

Nu ar fi ușor să joace acolo, nu ar fi ușor nici pentru ei, nici pentru mine!”, a declarat Mircea Rednic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed