Mircea Rednic a dat lovitura! Mutarea verii la UTA. Vedeta de Premier League vine la Arad

Mircea Rednic a dat lovitura. A mai făcut o mutare pe piața transferurilor. I-a găsit imediat un înlocuitor portarului Florin Iacob, care a fost și căpitanul celor de la UTA. A adus o vedetă la Arad.

A adus un jucător trecut pe la Arsenal, și care în ultimii ani a fost împrumutat la mai multe echipe. Ultima formație la care a jucat a fost FK Sarajevo.

Mircea Rednic și-a adus portar de Premier League

Mircea Rednic a decis ca în sezonul următor să se bazeze pe Dejan Iliev (29 de ani). Macedoneanul a fost transferat de Arsenal în 2013. Apoi în 2022 a fost vândut la AS Trencin. A trecut și pe la HJK Helsinki, iar în iarna acestui an a semnat cu K Sarajevo,

Iliev are o cotă de 300.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

”Bun venit, Dejan Iliev! Portarul naționalei Macedoniei de Nord, Dejan Iliev, este de astăzi noul transfer al UTA-ei. În vârstă de 29 de ani, Iliev are dublă cetățenie, macedoniano-engleză, și a început fotbalul în țara natală la Belasica înainte de a face pasul spre Arsenal Londra. A aparținut de clubul londonez până în 2021, perioadă în care a fost împrumutat la Sered(Slovacia), în două rânduri, Jagiellonia(Polonia) și Shrewsbury(Anglia). A mai trecut apoi pe la Trencin(Slovacia), HJK Helsinki(Finlanda) și FK Sarajevo(Bosnia&Herzegovina).

A fost selecționat la toate naționalele de juniori ale țării sale, iar la seniori a debutat în 2022. Îi urăm multă baftă între buturile utiste!”, a fost mesajul transmis pe contul oficial al celor de la UTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed