Mircea Lucescu scrie istorie în Champions League! O nouă seară magică pentru antrenorul român. Victorie uriaşă a lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu scrie istorie în Champions League! A fost o nouă seară magică pentru antrenorul român. Victorie uriaşă a lui Dinamo Kiev în faţa austriecilor de la Sturm Graz.

Mircea Lucescu sfidează toate pronosticurile şi reuşeşte să o ducă pe Dinamo Kiev în play-off-ul Champions League.

Mircea Lucescu scrie istorie în Champions League!

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au avut de tras în Champions League. După victoria scurtă, cu 1-0 în tur, ucrainenii au fost conduşi în Austria cu 1-0 şi au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica. S-a impus cu 2-1 după 120 de minute de joc.

În play-off-ul Champions League, echipa lui Mircea Lucescu va avea o misiune extrem de dificilă împotriva Benficăi Lisabona. Dacă trece de portughezi, va juca în grupele Champions League, iar în cazul eliminării va evolua în grupele Europa League.

Rasmus Hojlund a deschis scorul, cu un șut plasat la colțul lung. El primise o pasă fantastică de la Bras. Dinamo Kiev putea termina meciul dacă Garmash făcea 1-1 în minutul 90+2, dar mingea trimisă cu capul a lovit tranversala și meciul a intrat în prelungiri.

Kostiantyn Vivcharenko a adus însă liniștea în tabăra lui Mircea Lucescu. El a primit o pasă lobată în centrul careului, a preluat perfect și a finalizat fără emoții, la firul ierbii. Tsygancov a tranșat calificarea cu 8 minute înainte de finalul prelungirilor, marcând pentru 2-1. Scorul a rămas neschimbat până la finalul prelungirilor și Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Champions League.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari