Mircea Lucescu nu-i plânge de milă lui Dinamo, dar indică ferm vinovații pentru rușinea istorică

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de existență, după barajul pierdut în fața Universității Cluj, 1-1 duminică și 0-2 în tur.

Iar de duminică, de când s-a întâmplat evenimentul, nu s-au stins însă ecourile. Iar gloriile dinamoviste încă încearcă să asimileze realitatea. Deși ”câine” înverșunat, Mircea Lucescu pare destul de pragmatic.

„E mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo, dar Dinamo cred că va găsi soluții pentru a reveni. De o altă manieră, în așa fel încât să nu trebuiască să mai stea la cheremul nimănui.

Părerea mea a fost și va rămâne că trebuie să facă același lucru pe care l-a făcut și Rapid, să plece de la zero, din divizia a treia, să crească, ca o echipă profesionistă, așa cum stă bine echipelor de brand din România.

Trecând de la an la an cu datorii imense, nici nu știi la cine se duc banii care se strâng, sunt folosiți mai mult pentru a plăti datoriile decât pentru a ajuta echipa să crească și jucătorii să evolueze la un nivel de performanță”, a declarat Mircea Lucescu.

„E păcat că s-a întâmplat acest lucru, cred că toți cei care au avut această echipă în primire, după anii ’90, sunt răspunzători de situația în care se găsește acum Dinamo.”, a punctat incisiv Il Luce astăzi, la Amfiteatrul „Auditorium Maximum” din Târgu Jiu, acolo unde a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea instituției.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari