Mircea Lucescu detonează bomba! La ce echipă pleacă Răzvan Lucescu. Este răsturnare totală de situație

Mircea Lucescu detonează bomba! La ce echipă pleacă Răzvan Lucescu. Este răsturnare totală de situaţie. Antrenorul de pe banca tehnică a celor de la PAOK urmează să semneze contractul săptămâna viitoare.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu se află pe prima poziție în clasamentul din Grecia. Antrenorul român a reușit să înregistreze performanțe foarte mari. PAOK Salonic a ajuns în semifinalele Cupei din Grecia, iar pe plan internațional, echipa se află în optimile de finală în Conference League.

Mircea Lucescu detonează bomba!

Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan Lucescu, a declarat că, în urma performanțelor înregistrate la Paok, acesta ar trebui să își îndrepte atenția către fotbalul din Vestul Europei.

„Ar trebui să facă pasul ăsta. Este un antrenor extraordinar. A reușit să facă dintr-un grup de jucători o echipă competitivă. Ar trebui să facă pasul către Vest, dar nu e ușor”, a declarat Mircea Lucescu pentru digisport.ro.

Răzvan Lucescu, va semna săptămâna viitoare

Potrivit presei din Grecia, Răzvan Lucescu a încheiat negocierile cu oficialii de la PAOK, și va semna, în cursul săptămânii viitoare, prelungirea contractului până în vara lui 2027.

„Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte care sunt pregătite, al lui și ale colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, conform jurnaliștilor de la newsbomb.gr.

Răzvan Lucescu se află pe banca tehnică a celor de la PAOK din iulie 2021. Acesta a mai antrenat echipa din Grecia și între august 2017 – iulie 2019.

Cu Lucescu în frunte, PAOK a obținut un titlu de campioană, în sezonul 2018 – 2019, și două Cupe ale Greciei, în sezoanele 2017 – 2018 și 2018 – 2019.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed