Mircea Lucescu a rămas mască! Dezvăluirea incredibilă a unui jucător de la Cupa Mondială 2022. Antrenorul român, direct vizat

Mircea Lucescu a rămas mască! Dezvăluirea incredibilă a unui jucător de la Cupa Mondială 2022. Antrenorul român de la Dinamo Kiev a fost direct vizat. Este vorba despre un fotbalist al Braziliei.

Mircea Lucescu are o relaţie specială cu Fred, una dintre vedetele Braziliei şi ale lui Manchester United.

Mircea Lucescu a rămas mască!

Aflat la Cupa Mondială 2022, jucătorul a avut un dialog la distanţă cu antrenorul român. Cei doi au lucrat împreună la Șahtior Donețk. După ce Mircea Lucescu i-a urat brazilianului să câștige Cupa Mondială, Fred și-a adus aminte de momentele importanța antrenorului român în ascensiunea carierei sale.

”Nu accept alt rezultat decât să câștige trofeul”, a spus Mircea Lucescu, potrivit playsport.ro.

”Îi mulțumesc lui Mircea Lucescu! E un om deosebit, care m-a ajutat enorm în cariera mea la Șahtior. Îi urez tot succesul din lume.

Am multe amintiri frumoase, e un om care m-a ajutat foarte mult să ajung unde sunt acum, a fost primul meu antrenor în Europa și nu am decât recunoștință pentru el și îi urez mult succes.

Îi mulțumesc pentru mesaj, e un om deosebit. Vom încerca să câștigăm Cupa. Mult succes, Mircea Lucescu!”, a reacționat Fred, potrivit sursei citate. Fred a fost jucătorul lui Șahtior Donețk în perioada 2013 – 2018, după care a plecat la Manchester United în schimbul a 59 de milioane de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari