Mircea Lucescu a dat verdictul! Anunţ clar înaintea meciului dintre FCSB şi Rapid. Cine va câştiga Superliga

FCSB este aproape de a fi campioană a României, după o pauză de nouă ani! Liderul din Superliga se va duela cu Rapid, sâmbătă seară, de la ora 20.30, pe Arena Națională. În cazul unei victorii cu giuleştenii lupta s-ar încheia.

FCSB poate fi declarată deținătoare a titlului competiției interne chiar din cea de-a cincea etapă a play-off-ului. Asta în cazul victoriei contra giuleștenilor, dar și dacă CSU Craiova se va încurca în duelul cu Sepsi.

Mircea Lucescu a dat verdictul!

Pentru Mircea Lucescu, situația din Superliga este clară precum lumina zilei. Pentru internațional, FCSB este campioană.

„(n.r: Mâine să ne aşteptăm la spectacol la derby-ul FCSB-Rapid? Este un derby, dar FCSB e campioană) Până la urmă, e campioană. Sigur, suporterii sunt cei care nu au uitat acea victorie extraordinară obţinută pe stadionul Naţional contra Stelei şi îşi doresc ca echipa, măcar într-un astfel de moment, să revină şi să facă meciul pe care l-au făcut atunci.

Atunci au fost net superiori. Dar, vedeţi, ăsta e fotbalul, poţi să fii o dată extraordinar, poţi să fii o dată mai puţin.

Lobonţ are destulă experienţă, este un băiat de echipă, foarte sociabil, foarte atent cu ceilalţi. Poate în momentul acesta, fără presiunea pe care a avut-o Bergodi, el să fie mult mai relaxat.

Băieţii au nevoie de relaxare în primul rând mentală pentru ultima parte a campionatului, pentru că nu cred că ei au uitat fotbalul!”, a declarat Mircea Lucescu, pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în România, după ce a fost să vadă meciul fiului său, PAOK, cu Brugge, din sferturile Conference League.

FCSB a înregistrat patru victorii în tot atâtea etape din play-off. Pe de altă parte, Rapid este singura echipă care a bifat patru eșecuri, de la debutul în play-off și până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed