Mihai Stoichiță a reacționat. Ce spune despre plecarea sa de la FRF

Se așteaptă ca Răzvan Burleanu să facă în curând o schimbare la nivel administrativ. În ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora șeful FRF ar dori să-l demită pe Mihai Stoichiță, fiind nemulțumit de atitudinea antrenorului.

Mihai Stoichiță a dezvăluit că luni va avea o întâlnire cu șeful FRF. Antrenorul ocupă funcția de director tehnic din 2017.

„Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe dumnealui, nu pe mine. Ar fi ridicol să încep acum un “self-defense”. Să vedem dacă peste două săptămâni sau un an voi mai fi, să lăsăm timpul să decidă.

Am întâlnire cu președintele luni dimineață. Eu am o fișă a postului în care sunt stipulate toate drepturile și îndatoririle. Nu cred că Mirel a avut o problemă cu reacțiile mele.

E o chestie inconștientă pe care o fac, aparține meseriei pe care am practicat-o. În niciun caz nu mă duc să-i spun antrenorului ce să facă. Dar la un jucător mai strig din tribună, dacă văd că nu face ce trebuie. Asta e, recunosc.

Nu e nimeni deasupra selecționerului. Eu sunt antrenor? Ce-mi reproșați? Ce indicații am dat? Să fie mai agresivi spre finalul meciului cu Islanda? Nu era vorba decât de lucruri generale, de atitudine.

Îmi pare rău că n-am strigat “haideți în apărare”, la meciul cu Islanda. Cred că am dreptul să strig din tribună, ca orice suporter. Cred că se exagerează cu treaba asta”, a spus Mihai Stoichiță, în cadrul emisiunii Fotbal Club la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari