Mihai Stoica va declanșa un scandal uriaș! Dezvăluiri despre debarcarea lui Dumitru Dragomir. S-a aflat abia acum

Mihai Stoica face dezvăluiri de senzație. A spus clar cum a fost îndepărtat Dumitru Dragomir din funcția de șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Oficialul de la FCSB a spus după 11 ani.

Dumitru Dragomir a fost la conducerea LPF din 1996 până în 2013, atunci când Gino Iorgulescu i-a luat locul.

Mihai Stoica face dezvăluiri de senzație

Ei bine, după 11 ani, Mihai Stoica a mărturisit, la orangesport.ro, că el a orchestrat îndepărtarea lui Dumitru Dragomir din funcția sa. Motivul, a crezut că este mai bine cu Gino Iorgulescu, dar s-a înșelat.

„Eu am condus revolta împotriva lui Dragomir care, ulterior, a fost stinsă. Noi am vrut să îl dăm jos, eu am fost vârf de lance, şi nu am putut să îl dăm jos. Am eşuat lamentabil. Eu chiar credeam că e mai bine cu Gino, decât cu Dragomir. Dar a fost bine cu Dragomir”, a declarat Meme Stoica.

De atunci, Stoica și Dragomir au fost într-un scandal uriaș, în care și-au aruncat cuvinte dure, însă, într-un final s-au împăcat.

„A venit, m-a pupat în tribună și eu i-am zis: «MM-ule, ți-ai revenit?»‚ «Da, tati, gata!». El a venit la mine, m-a pupat, pentru că el greșise, nu eu. Eu am spus ce văd, fără să jignesc, nu jignesc pe nimeni dacă spun că a jucat unul slab. Vede tot publicul și spune că sunt schizofrenic dacă spun că a jucat bine când a jucat rău”, a spus Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed