Mihai Stoica şochează pe toată lumea! Ce a putut spune despre un rival: ‘E un altfel de jucător, e un fel de Cristiano Ronaldo’

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune despre un rival. Nimeni nu s-ar fi gândit că îl poate lăuda chiar pe acesta. Deşi are aproape 37 de ani, Ciprian Deac se află într-o formă fizică de invidiat.

Mihai Stoica l-a lăudat excesiv pe cel mai important jucător al rivalei CFR Cluj. Totul s-a întâmplat după CFR Cluj – Chindia Târgoviște 2-0.

Mihai Stoica şochează pe toată lumea!

Mihai Stoica l-a lăudat pe decarul „feroviarilor” care a fost titular și a fost înlocuit de către Dan Petrescu în minutul 83 cu Roger. Ciprian Deac a oferit și pasa decisivă la primul gol marcat de Denis Kolinger. Această reuşită l-a făcut pe Mihai Stoica să-l elogieze pe căpitanul ardelenilor.

Mijlocașul din Gruia se află într-o formă fizică extrem de bună, lucru pe care l-a evidențiat și Stoica. Oficialul celor de la FCSB a ținut să-l compare pe decarul de la CFR Cluj cu Cristiano Ronaldo pentru modul identic în care cei doi se pregătesc.

”(n.r. despre faptul că e bine să joci din 3 in 3 zile) Nu cred că e aşa… din moment ce zic toţi că le e greu să joace din 3 în 3 zile. Dar… Deac joacă la 36 de ani şi e din ce în ce mai bun. El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo. Mai are puţin şi se mută în sala de sport”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari