Mihai Stoica s-a dezlănţuit! I-a făcut praf după eliminarea de la Cupa Mondială 2022. Nu s-a mai abţinut

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Acesta i-a făcut praf după eliminarea de la Cupa Mondială 2022. Nu s-a mai abţinut şi a dat de pământ cu spaniolii. Aceştia s-au făcut de râs după ce au fost eliminaţi de Maroc în optimile competiţiei.

Mihai Stoica nu a ratat momentul să îi facă praf pe spanioli. Spania a pierdut în faţa Marocului, la loviturile de departajare şi a ratat confruntarea cu Portugalia din sferturi.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Eliminarea Spaniei a reprezentat un bun prilej pentru Mihai Stoica să lanseze o nouă ironie pe rețelele sociale. Oficialul celor de la FCSB a făcut aluzie la naționala condusă de Luis Enrique. Despre iberici s-a spus că ar fi încheiat intenționat pe locul secund în grupe, pentru a evita un traseu deficil în fazele superioare ale competiției.

Dacă Spania nu ar fi pierdut în ultimul meci din grupe, 1-2 cu Japonia, Germania s-ar fi calificat și ea în „optimi”. „Cum se zice blestem în germană?”, a postat Stoica, pe Facebook.

În cazul în care termina pe primul loc în grupa E, Spania ar fi dat peste Croația în faza optimilor. Apoi, cel mai probabil, peste Brazilia în sferturile de finală.

În urma clasării pe poziția secundă, ibericii au întâlnit Marocul în optimile de finală și mai apoi Portugalia în „sferturi”, adversare mai accesibile decât primele două menționate mai sus.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari