Mihai Stoica le-a pus gând rău bișnițarilor: `Cine are dovezi că există persoană/persoane din club care-i ajută se obțină bilete, să-mi scrie!`

UEFA a închis două peluze pe Arena Națională pentru partida FCSB – Viking, așa că lumea a dat asalt la bilete. Aseară, în nici o oră au fost epuizate 15 mii de bucăți doar online, iar Mihai Stoica a pus pe hold procesul, pentru că a vrut să mai rămână și pentru casele de bilete.

Cum în tribune vor fi prezenți maximum 30.000 de oameni, iar până în prânz erau epuizate peste 22.000, s-au pus pe treabă bișnițarii. Care au pus la vânzare bilete la prețuri duble, chiar triple față de cele practicate de FCSB.

De exemplu, pe platformele de vânzări online, un bilet la tribuna 2, inel 1, costă 150 lei, în condițiile în care prețul lui este de 50 de lei, scrie gsp.ro.

Informația a ajuns și la Mihai Stoica. Managerul FCSB-ului s-a arătat indignat de situație și a lansat un apel pe Facebook.

”Pentru ca bișnițarii să dispară trebuie ca NIMENI să nu mai cumpere bilete de la ei. Cine are dovezi că există persoană/persoane din club care-i ajută să obțină bilete altfel decât poate achiziționa oricine, să-mi scrie și promit că persoana/persoanele va/vor dispărea până la amurg. Sunt convins însă că nu există.”, a scris Meme pe contul său.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari