Mihai Stoica îl pune la colț pe criticul Dragomir: `Toată viața i-a plăcut să vorbească, spune numai prostii`!

Dumitru Dragomir a fost cel mai aspru critic al FCSB-ului după înfângere cu Viking din Conference League. A spus, printre altele, că a fost haos în organizarea vicecampioanei și că norvegienii i-au zăpăcit.

„Am văzut o echipă cu un haos în joc de nedescris. Nu sunt de acord că Octavian Popescu nu a făcut ceva. A fost singurul care a mai încercat ceva, restul parcă erau speriați de bombe.

Nimeni nu s-a sesizat că am lăsat spațiu pentru centrări. Am dat gol întâmplător. Din punct de vedere tactic, ne-au zăpăcit.”, a comentat Dragomir pentru gsp.ro, la cald, imediat după meci.

Managerul FCBS-ului, Mihai Stoica, n-a putut să se abțină prea mult timp. Și astăzi i-a dat replica fostului președinte al LPF, din studioul Orange Sport.

„Toată viața i-a plăcut să vorbească, dar n-a făcut nimic. Ce a făcut? A condus o Ligă?! Să-și vadă de șantierele lui, că are aproape 80 de ani.

N-o să comentez niciodată nonsensurile lui Dragomir. El e antrenor, e jucător, le-a făcut pe toate, dar spune doar prostii”, a „tunat” MM Stoica, în cadrul emisiunii moderate de Dan Udrea.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari