Mihai Stoica îl înfruntă pe Gigi Becali! Jucătorul pe care nu-l vrea la FCSB: ‘Suntem acoperiți’

Mihai Stoica îl va înfuria pe Gigi Becali. Managerul general al clubului spune că jucătorul pe care patronul echipei a pus ochii nu are ce să caute la FCSB.

Becali a anunțat că FCSB și FC Botoșani vor bate palma pentru fundașul Kevin Boli (31 de ani). Francezul este cotat la 450.000 de euro potrivit Transfermarkt. A jucat în 12 partide în acest sezon și a dat o pasă de gol.

„Boli nici nu joacă la Botoşani. Pentru mine, noi suntem acoperiţi. Echipa câştigă cu Dawa şi Tamm. În opinia mea, Tamm, Dawa, Cristea şi Haruţ sunt suficienți pentru a acoperi o a doua parte a sezonului în care jucăm o dată la o săptămână. Dar nu eu fac transferuri.

În plus, Cristea poate să joace şi acum. Se antrenează normal, cu echipa. Se antrenează normal”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Gigi Becali: „Eu îl vreau pe băiat”

„Omul de afaceri a fost cel care a anunțat că s-a înțeles cu Valeriu Iftime și că în iarnă francezul va ajunge la FCSB. Kevin Boli a fost dorit și de campioana CFR Cluj.

Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali pentru GSP.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari