Mihai Stoica îl dă de gol pe Mirel Rădoi! Ce s-a întâmplat, de fapt, la CSU Craiova: ‘Îl știam un tip echilibrat’

CSU Craiova a reușit doar un egal, 1-1, cu Chindia Târgoviște în cadrul unei restanțe din etapa 6 a Ligii 1. La finalul meciului, Mirel Rădoi nu s-a abținut și și-a făcut, din nou, jucătorii praf.

Mihai Stoica l-a dat de gol pe antrenor și a explicat de ce se manifestă în acest fel în ultima perioadă. Managerul celor de la FCSB este de părere că de vină ar fi presiunea.

Mihai Stoica: „Nervii lui au fost întinşi”

„Acum dacă era Hanca în lot putea sa între. Dar sunt nişte decizi care la un moment se impun. Nu l-aş inculpa neapărat pe Rădoi. Oamenii probabil că nu au fost nevinovaţi dacă au fost luat măsuri aşa dure. Da… probabil că nervii lui au fost întinşi la maxim. El este un fel de Big Brother cu fotbalişti. Eu îl ştiam un tip echilibrat, care îşi cenzurează emoţiile, probabil e o presiune suplimentară că a luat şi măsurile respective.

Presiunea vine pentru că ai luat nişte decizii, aștepți să vezi rezultatele după şi rezultatele echipei sunt cum sunt. De când sunt în fotbal nu am văzut să iei decizi şi să nu existe repercusiuni, sunt decizi care se văd, jucătorii sunt disperaţi să joace. Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Rotaru şi l-a dorit foarte mult totuşi… ştiu eu asta.

Eu nu cred că face stanga fără să ştie dreapta. Eu ştiu că Craiova e foarte bine organizat ca şi club, nu îmi vine să cred că Rotaru nu ştie de acest gen de discurs. Eu cred că acest gen de discuţii s-au purtat”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari