Mihai Stoica iese la rampă! Mesaj clar pentru vedetele de la FCSB. Ameninţări pentru adversarii din Superliga

Mihai Stoica iese la rampă! Mesaj clar pentru vedetele de la FCSB. Detaliul care l-a deranjat groaznic pe oficialul grupării roș-albastre. Ameninţări pe bandă rulantă pentru adversarii din Superliga.

Mihai Stoica, semnal de alarmă în vederea returului! Ce sunt obligați să facă elevii lui Elias Charalambous. A dat milităria jos din pod.

Mihai Stoica iese la rampă!

Jucătorii FCSB-ului se vor reuni abia pe data de 8 ianuarie, urmând să plece în cantonamentul de iarnă în Antalya!

Între timp, unii dintre fotbaliștii vicecampioanei încă se bucură de vacanță alături de familii.

Florinel Coman, Alexandru Băluță și Nicolae Stancu se relaxează din plin în Dubai, reîncărcându-și bateriile pentru cea de-a doua parte a sezonului.

Cuplurile s-au fotografiat împreună într-un cadru de poveste.

”Ce brigadă! Începem anul ofensiv!”, a comentat MM Stoica, la postarea lui Florinel Coman.

FCSB se va pregăti intens aproximativ două săptămâni în Turcia, urmând apoi să se reîntoarcă în țară chiar înainte de prima etapă a anului 2024, contra celor de la UTA.

Vicecampioana va fi cazată la Gloria Sport Arena, hotel de lux din Belek. Complexul le pune la dispoziție alb-albaștrilor două terenuri, unul special pentru antrenament și unul pentru partidele amicale.

De asemenea, elevii lui Charalambous vor avea parte la discreție de servicii înalte. Se vor bucura de saună criogenică, sală de forță, piscină și încă o sală specială pentru pregătirea fizică.

În Turcia, FCSB va disputa doar un singur meci amical, pe data de 14 ianuarie, cu Lask Linz, locul trei din clasamentul primei ligi austriece.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed