Mihai Stoica iese la rampă! Cauzele dezastrului celor de la FCSB: ‘Toate se întorc în viaţă’

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, iese la rampă! Oficialul vicecampioanei a identificat cauzele dezastrului celor de la echipa pregătită de Nicolae Dică. Sunt dezvăluiri absolut îngrijorătoare din interior.

FCSB are un parcurs dezastruos în Superliga. Are doar 8 puncte acumulate după 9 partide, iar prezenţa în play-off este pusă în pericol.

Mihai Stoica iese la rampă!

Mihai Stoica a analizat atent parcursul echipei lui Nicolae Dică în Superliga. Managerul generaţ spune că ghinionul este cel care de care s-a lovit echipa condusă de Nicolae Dică. În nou meciuri, FCSB are o singură victorie.

Oficialul roş-albaştrilor vine şi cu exemple concrete. Autogolul lui Răzvan Oaidă din derby-ul cu CSU Craiova. Nici penalty-ul făcut de Radunovic, în meciul cu FC Voluntari, nu are o explicație, mai spune Stoica.

„Există un numitor comun la meciurile din Europa şi cele din campionat: greşelile de arbitraj. La Londra, penalty-ul, cu Anderlecht ni s-a refuzat un penalty când Dawa a fost placat. Cu Voluntari, la 0-0, penalty cu eliminare. Cu Craiova, la fel. Astea sunt pe deoparte.

Pe de altă parte asist la un lanţ de ghinioane cum rar mi s-a dat să văd. Radunovic a alunecat pe piciorul lui Nemec, când a făcut penalty, acum a fost autogolul antologic al lui Oaidă.

Toate se întorc în viaţă, după cum se întorc pentru cei care ironizează acum. Declaraţia lui Markovic că Tamm să meargă la spital o pun pe seama întrebarii obraznice a reporterului. La staţia de aplicare era scandat numele lui Oaidă şi spune clar crainicul că îi mulţumim pentru gol… Chestiile astea se întorc, am experimentat”, a declarat Stoica la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari