Mihai Stoica face dezvăluirea momentului! Ce se întâmplă cu vedetele lui Elias Charalambous. Amănunte de ultimă oră din interior

Mihai Stoica face dezvăluirea momentului! S-a aflat ce se întâmplă cu vedetele lui Elias Charalambous. Amănunte de ultimă oră din interior. FCSB-ul recuperează un jucător, însă, pierde altul.

Vlad Chiricheș este, în sfârșit, gata să își ajute echipa după luni de zile de recuperare. Mihai Stoica a anunțat când va fi pregătit fundașul să intre în lotul roș-albaștrilor. Pe de altă parte, oficialul liderului din Superliga a mai anunțat accidentarea unui jucător.

Mihai Stoica face dezvăluirea momentului!

Managerul oficial al celor de la FCSB a declarat că Vlad Chiricheş ar putea fi disponibil pentru meciul cu FC Botoşani de duminică. Însă, Ngezana nu se va mai antrena cu echipa din cauza accidentări suferite.

„Băluţă se antrenează de două zile cu echipa. Haruţ nu a început să facă antrenamentul integrat cu echipa, Chiricheş se antrenează cu echipa, poate fi şi duminică pe bancă, nu ştiu ce va fi.

A ieşit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios, iar Dawa abia mâine se prezintă în antrenament, va avea două până la meci. A lipsit o săptămână,. Dacă băiatul asta a solicitat, că trebuia să stea cineva cu soţia până vine cineva din Camerun… Ce era să spunem când pe primul loc e copilul? E ok, el s-a antrenat acolo, dar de antrenat s-a antrenat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alexandru Pantea, se operează în Italia

Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a mai spus Mihai Stoica, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed