Mihai Stoica, dat de gol în direct! Jurnalistul Radu Banciu a făcut totul public: Întâlnire cu oficialul celor de la FCSB

Mihai Stoica a fost dat de gol în direct! Jurnalistul Radu Banciu a făcut totul public. A fost vorba despre o întâlnire cu oficialul celor de la FCSB. Mai mult, la această întâlnire a fost prezent şi antrenorul vicecampioanei, Nicolae Dică.

Mihai Stoica şi Radu Banciu au avut parte de un moment incredibil. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp.

Mihai Stoica, dat de gol în direct!

Radu Banciu nu a ratat momentul de a-l ironiza pe Mihai Stoica. Nici antrenorul Nicolae Dică nu a scăpat, conform spuselor jurnalistului. Totuşi, Stoica şi Banciu au vorbit despre fotbal la scurta întâlnire pe care au avut-o, conform dezvăluirilor jurnalistului.

„M-am întâlnit ieri cu Meme, m-am întâlnit cu Dică. Ştiţi care a fost primul cuvânt pe care i l-am adresat? Ei, bineînţeles, stăteau împreună pentru că acolo unde-s doi punctele-s mai multe. I-am văzut, m-am dus către ei şi le-am spus: Bă, catastrofali sunteţi, bă. Bă, catastrofă, bă. După care meme, care a mai rămas cu nişte reflexe din epoca de aur, a zis: ‘Bă, dar când i-am bătut pe Lens cu 4-0?’ şi mi-a recitat echipa lui Lens. Am petrecut nişte momente interesante cu el şi i-am spus Bă, Meme ştii când o să ne mai întâlnim? Când o să ia Sedan campionatul. Acum sunt ultimii în Nacional”, a spus Radu Banciu, în direct la Prima Sport.

@primasport.ro #foryou #fy #foryoupage #fyp #viral #looksport #liga1 #5pasidebine ♬ sunet original – PrimaSport

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari