Mihai Stoica, copleşit după victoria celor de la FCSB! Anunţul uriaş al managerului: ‘N-am mai trăit aşa ceva’

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, era copleşit după victoria celor de la FCSB din turul 3 preliminar al Conference League! Anunţul uriaş al acestuia de la finalul partidei a lăsat mască pe toată lumea.

După FCSB – Dunajska Streda 1-0, Mihai Stoica a rămas impresionat de spectacolul făcut de cei peste 40.000 de fani de pe Arena Naţională.

Mihai Stoica, copleşit după victoria celor de la FCSB!

40.457 de spectatori au dus FCSB spre paly-off-ul Conference League. Arena Națională a purtat din nou vicecampioana spre o mare victorie. Golul lui Andrei Cordea a fost decisiv, iar în play-off-ul Conference League, unde o așteaptă norvegienii de la Viking.

După meci, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a admis că atmosfera l-a copleșit.„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai trăit la Steaua o asemenea atmosferă, deși sunt aici de 20 de ani. În momentul în care cei peste 40.000 de suporteri s-au ridicat în picioare și au aprins lanternele… pe mine, unul, m-a copleșit, la 57 de ani.

Nu am mai văzut așa ceva! Nu o zic doar de dragul de a face complimente. Nu sunt om al clișeelor, dar asta este realitatea.

Cred că este o formă de afecțiune poate exagerată, poate și o formă de protest a suporterilor steliști la ceea ce se întâmplă cu echipa asta, care nu este lăsată să joace în București și este șicanată non-stop. Cred că și de asta suporterii sunt aproape de noi.

Meritul indiscutabil revine Peluzei Nord, odată cu ea s-au întors suporterii lângă noi. S-au comportat ireproșabil, au susținut echipa de la încălzire până la finalul partidei”, a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport.

Oficialul FCSB speră ca la meciul de acasă cu Viking, pe 18 august. „Se va deschide peluza atunci. Să vedem câți suporteri norvegieni vor veni, dar probabil că vom depăși borna de 50.000 de oameni cu Viking.

Am suferit puțin, ne-au avertizat cu acea bară. Cred că și Dunajska Streda a demonstrat că are câțiva jucători de valoare. Ne-am calificat în play-off cu dublă victorie, nu ai cum să nu fii mulțumit.

Faza golului este de excepție, atât pasa lui Octavian Popescu, cu exteriorul, pe care o reușesc doar marii fotbaliști, cât și execuția lui Bogdan Rusu și faptul că Andrei Cordea a venit exact când a trebuit să vină în fața porții.

Mai trebuie remarcat un jucător care a depus un efort cum rar vezi la un jucător român. Este vorba despre Darius Olaru. Parcă-mi venea să-i spun să se oprească”, a mai spus Stoica, la finalul meciului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari