Mihai Stoica a spus clar! Verdict în privinţa unei vedete de la FCSB. Ar putea fi arma secretă în lupta pentru Champions League

Mihai Stoica a dat verdictul în privinţa unei vedete de la FCSB. Ar putea să fie arma secretă în lupta pentru Champions League.

Președintele Consiliului de Administrație spune că în opinia sa David Miculescu este mai potrivit să fie „vârf”, asta în condițiile în care Gigi Becali l-ar dori pe Denis Alibec pentru acest post.

Mihai Stoica îl susține pe David Miculescu

Gigi Becali a declarat în urmă cu câteva săptămâni că ar vrea să-l transfere pe Denis Alibec. Mihai Stoica însă, ar merge pe mâna lui David Miculescu pentru postul de „vârf”.

Oficialul de la FCSB a făcut și o comparație între cei doi fotbaliști.

„Au lucruri în comun, sunt stângaci, au gabarit, Alibec are o tehnică mai bună şi foloseşte corpul, are experienţă, dar David Miculescu are jocul aerian, care e important. La ultimul meci a avut jucători cu experienţă în faţă (n.r. – cei de la CFR) şi nu ştiu dacă a pierdut vreun duel aerian, a avut puţine mingi pierdute şi face un efort extraoardinar. Cu el chiar faci un pressing extrordinar”, a spus mihai Stoica, la Orange Sport.

Denis Alibec joacă la Muaither, în Qatar, dar luna aceasta va deveni liber de contract. Mihai Stoica l-a invitat pe fotbalist să vină să se antreneze alături de FCSB, dar răspunsul acestuia a fost clar. „Vorbim după Euro 2024”.

David Miculescu este la echipa lui Gigi Becali din 2022 și mai are contract până în 2027. Cota sa de piață este de 800.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed