Mihai Stoica a izbucnit în direct. De la ce a pornit totul. ‘Urăsc când cineva mă ia de prostul proștilor’

Mihai Stoica s-a enervat cumplit și nu s-a putut abține. Managerul celor de la FCSB a avut un discurs dur după ce a aflat ce explicație a dat șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor în legătură cu cel de-al doilea penalty acordat de Istavan Kovacs în derby-ul Olteniei. FCU Craiova – CSU Craiova s-a terminat 1-2.

Kyros Vassaras a emis un comunicat în care a anunțat că decizia centralului a fost una corectă și că faza impunea acordarea loviturii de pedeapsă. Explicațiile l-au deranjat pe Mihai Stoica, acesta având un discurs dur la adresa șefului CCA. MM spune că Vassaras îi ia de proști pe toți oamenii de fotbal din România.

„Eu am un prieten medic oftalmolog şi cred că va face bani mulţi în perioada următoare, pentru că toţi cei care ne-am perindat pe aici trebuie să mergem să ne facem un control. Nu mai vedem.

Eu am văzut clar că mingea îi vine în cap, dar aşa am văzut eu, probabil că sunt semi orb şi atunci am ridicat mâinile din moment ce oameii abilitaţi, oamenii care au dreptatea în mână şi sunt deţinătorii adevărului absolut spun asta, îmi prezint scuzele. Nu am ştiut că mâna face parte din cap şi capul din mână.

Cel mai mult urăsc când mă ia cineva de prost, dar nu de prost, de prostul proştilor. Cum să fie, când e clar că îi vine mingea, ce hent este? Cine a văzut imaginile, Cătălin Popa, Vassras?”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Praful ăsta în ochi care ni se aruncă devine foarte deranjant”

Mihai Stoica spune că ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc nu este normal.

„Cred că trebuie să-i spună altceva. Domnule Kovacs, Istvan, prietene, vino rapid şi stai până vezi că nu-i nimic. Vino, că ne batem joc de meci şi de fotbalişţi şi de zeci de mii de oameni din tribună, şi de sute de mii sau câţi s-au uitat la TV.

OK, eşti nervos, că nu ti-a ieşit, primul penalty nu l-ai văzut şi a fost penalty, asta nu înseamnă că trebuie să te încăpăţânezi să dai un penalty care n-a fost. Nu a fost. Iar praful ăsta în ochi care ni se aruncă devine foarte deranjant.

Nu-i normal, până la urmă noi suntem patronii acestui fenomen în România, care suscită din ce în ce mai mare interes, uite stadioane pline. Chiar aşa să fim luaţi peste picior?

Nu a fost domne nimic, totul a fost perfect. Nu a fost perfect nimic. N-a fost henţ, n-a fost penalty şi nu se ştia ce se întâmplă la 1-0”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari