Mihai Stoica a dat verdictul! S-a aflat când va fi numit un nou antrenor la FCSB. Şefii vicecampioanei sunt obligaţi

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica a dat verdictul! S-a aflat când va fi numit un nou antrenor la FCSB. Şefii vicecampioanei sunt obligaţi să facă această mutare. Au şi un termen limită.

Mihai Stoica a spus clar. Gigi Becali va instala un antrenor cu licenţă PRO în cel mai scurt timp. Acesta va sta pe bancă la următorul meci oficial, cel cu FC Botoșani.

Mihai Stoica a dar verdictul!

Mihai Stoica vine cu dezvăluiri de ultimă oră. Spune că pe 1 decembrie, când FCSB va juca restanţa cu Botoşani vicecampioana va avea un nou antrenor. Este vorba despre un antrenor paravan pentru Mihai Pintilii.

„S-au antrenat foarte bine băieții. Normal trebuie să avem pe cineva cu licență Pro la meciul cu FC Botoșani. Aveam voie 30 de zile fără antrenor. Noi am putea să facem o chestie românească, dar nu vrem. Puteam aduce un antrenor cu licență Pro, după care îl demitem și am mai avea alte 30 de zile.

Nu vreau să iau peste picior regulile. Dar dacă UEFA îți dă 60 de zile… O să vină cineva până în iarnă, mai avem 6 meciuri anul acesta. Încercăm să ne descurcăm.

E o mare problemă. Atât timp cât antrenori fără licență fac rezultate, înseamnă că-s probleme și la școala de antrenori. E mai greu să iei licența decât să faci un doctorat în medicină. Uite, dacă eu vreau să mă fac antrenor, nu am cum. Aș ieși la 65 de ani! Nu se poate așa ceva”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Programul celor de la FCSB în finalul anului 2022:

FC Botoșani – FCSB » Restanță etapa #6 din Liga 1
FCSB – CS Mioveni » Etapa #19 din Liga 1
FC Botoșani – FCSB » Cupa României
Chindia – FCSB » Etapa #20 din Liga 1
FCSB – CFR Cluj » Restanță etapa #9 din Liga 1
FCSB – FC Botoșani » Etapa #21 din Liga

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari