Mihai Rotaru se va enerva cumplit! Sorin Cârţu a dat de pământ cu o vedetă de la CSU Craiova. L-a făcut praf în direct

Mihai Rotaru se va enerva cumplit! Sorin Cârţu a dat de pământ cu o vedetă de la CSU Craiova. L-a făcut praf în direct după greșeala uriașă pe care a făcut-o la meciul cu Dinamo, scor 1-0.

CSU Craiova s-a impus cu scorul de 1-0, pe teren propriu la meciul cu Dinamo, din etapa a 16-a din Superliga.

Sorin Cârţu a dat de pământ cu o vedetă de la CSU Craiova

Sorin Cârţu, fostul președinte al oltenilor, a comentat prestațiile fotbaliștilor, care se află sub comanda lui Ivaylo Petev. Fostul oficial este foarte dezamăgit de cum a tratat Elvir Koljic, atacantul bosniac al echipei,  faza din minutul 17 din meciul cu Dinamo. Acesta a rămas singur cu portarul și putea să înscrie.

”Execuția avută e hilară, pe noi ne-a mirat. A avut spațiu, eu mă așteptam să îl fenteze pe portar, să înscrie cu poarta goală. În meciurile astea în care aparițiile lui au fost și putea ajuta, a fost faza de la Cluj când a ratat cu poarta goală, faza de acum, sunt 2-3 goluri care puteau să te relanseze. Să revii la ceea ce însemnai tu, Koljic.

Nu știu ce se întâmplă. Sunt convins că muncește. Deși, susțin că totul se face pe un fond de hipoxie a creierului la foarte mulți jucători. Nu au picioarele foarte puternice, ancorate la ceea ce înseamnă un meci oficial, pregătirea unui fotbalist, nu sunt pregătiți fizic”, a spus Sorin Cârțu, la Fanatik.

Elvir Koljic, 7 partide fără niciun gol marcat

Elvir Koljic a venit la CSU Craiova în vara anului 2018, pentru suma de 450.000 de euro, de la FK Krupa.

În primul său sezon în campionatul României (2018 -2019), bosniacul a marcat 14 goluri și a oferit 4 pase decisive în 21 de meciuri pentru olteni. Însă, în următoarele sezoane, Koljic a suferit numeroase accidentări, care au făcut ca randamentul acestuia să nu mai fie la fel.

În acest sezon, Koljic a jucat 7 partide, fără să marcheze vreun gol. 800.000 de euro este cota de piață a atacantului, potrivit Transfermarkt. În total, pentru CSU Craiova acesta a jucat 127 de meciuri. A marcat 37 de goluri și a oferit 16 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed