Mihai Rotaru, primele declarații după acuzațiile mamei lui Răzvan Popa: ‘Familia mi-a cerut un singur lucru’

Mihai Rotaru a decis să vorbească despre scandalul momentului. Acesta a comentat acuzațiile făcute de mama lui Răzvan Popa, fotbalistul hărțuit de Devis Mangia.

Finanțatorul echipei spune că fostul fotbalist nu i-a spus exact ce s-a întâmplat, acesta susținând că a fost vorba doar despre unele apropouri. Rotaru confirmă că a existat o anchetă internă, apoi Devis Mangia a decis să plece.

„Se propagă ideea în care clubul clubul a avut ceva de ascuns. Nu! Nu putea face o acțiune prin care să prejudicieze imaginea jucătorului. El a dorit să rămână anonim.

Familia a venit, a existat o sesizare și noi am făcut investigație. Adică au existat discuții informale cu jucătorii. Nu au existat elemente, nu s-a discutat că a fost ceva între jucător și antrenor. Noi am verificat, dar nu am avut elemente în plus, care să ne ducă la ideea că s-ar fi întâmplat ceva.

În acel moment am chemat antrenorul. I-am spus că există această reclamație, el a negat-o, dar a spus că, pentru a nu leza imaginea clubului și a lui, e mai bine să ne despărțim. Jucătorii au spus că făceau glume, dar la mine nu au ajuns. Nu au existat elemente”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Ce a cerut familia lui Răzvan Popa

„Familia mi-a cerut un singur lucru, să dau afară antrenorul. Am spus că nu pot face asta fără o anchetă. Am fost mereu aproape de familie. Mereu i-am încurajat. Clubul nu poate arunca un jucător în malaxorul presei fără acordul lui. Nu-l putem pune într-o situație care să-i facă rău. Doar el și familia pot lua o asemenea decizie.

Versiunea pe care mama copilului o prezintă e mult diferită și exagerată față de ceea ce a susținut la acel moment. Eu am o declarație de la mama copilului. I-am cerut să pună pe hârtie ceea ce susține. I-am pus hârtia în față lui Mangia, a fost discuția și a plecat. În acea hârtie s-a spus că au fost apropouri și aluzii.

Acum, părinții vin cu lucruri noi. Atunci au spus că au fost apropouri și aluzii, nu și acel element fizic. Eu nu pot să iau jucătorul și să-i spun să mergem la poliție. El și familia trebuie să decidă. Am avut o sesizare, am făcut o anchetă și nu am descoperit elemente. Au trecut o lună și o săptămână de la sesizarea familiei până la plecarea lui Mangia”, a mai spus Rotaru.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis pentru prima dată după 19 ani

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis, după ce...

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed