Mihai Pintilii, reacție uluitoare atunci când a fost întrebat despre protestul jucătorilor de la CS Mioveni

FCSB a învins-o fără probleme pe CS Mioveni, scor 5-1, în etapa 19 din Liga 1. La finalul meciului, la interviuri s-a prezentat Mihai Pintilii. Acesta a explicat de ce Răzvan Oaidă a fost schimbat după doar 25 de minute și a spus că nu a avut niciun conflict cu Edjouma.

„Am jucat împotriva echipei de pe ultimul loc, am jucat acasă, era vital să câștigăm. Eu le-am spus să joace fotbal de plăcere, să se bucure de fotbal și asta fac. Nu s-a întâmplat nimic cu Oaidă, e o schimbare, a intrat Edjouma și a făcut-o foarte bine. Nu suntem singura echipă în care se fac schimbări în minutul 25, dar se vorbește doar despre noi.

Eu mă bucur că băieții au atitudine, au personalitate, au plăcere și arată foarte bine. Normal că-i supărat, tu n-ai fi supărată dacă te-ar da afară? E normal să fii supărat, dar trebuie să treacă peste, să demonstreze la meciul următor că merită să rămână în teren. Eu sunt sigur că va trece peste.

Mă vezi pe mine să am un conflict cu cineva? Dacă aș avea, aș spune, n-am nicio problemă cu nimeni. Cu Edjouma am vorbit și înainte de meci”, a declarat Mihai Pintilii.

Mihai Pintilii, despre protestul jucătorilor de la CS Mioveni

Meciul a început cu 10 minute întârziere pentru că jucătorii de la CS Mioveni au protestat. Aceștia au ajuns la capătul puterilor fiind neplătiți din vară. Pintilii spune însă că nu este de acord cu un astfel de protest.

”Am trăit și eu așa ceva, n-am luat banii șase luni, și n-am întârziat niciun meci. Am așteptat, am jucat. Ca jucător profesionist, știi unde semnezi, dar e important să te antrenezi, că am înțeles că nici nu s-au antrenat”, a spus Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari