Mihai Pintilii nu s-a mai abţinut! Ce îi face Gigi Becali după ce FCSB ia bătaie. Antrenorul campioanei face dezvăluiri din interior

FCSB a devenit campioana României după nouă ani de lupte seculare în Superliga! Gruparea roș-albastră a fost îndrumată până în ultimul moment de către antrenorul Elias Charalambous și secundul Mihai Pintilii, cei care au reușit să bifeze performanțe excepționale de-a lungul întregii stagiuni.

Datorită celor doi tehnicieni de bază, Gigi Becali poate visa acum la grupele UEFA Champions League. Mihai Pintilii a dezvăluit ce fel de relație are cu patronul grupării din Capitală și cum gestionează acesta eșecurile FCSB-ului.

Ce face Gigi Becali după ce pierde FCSB!

Antrenorul secund al grupării roș-albastre a recunoscut faptul că, în contextul unui eșec în campionat, Gigi Becali pune mâna pe telefonul mobil și îl apelează de cel puțin 4-5 ori.

„(n.r. de câte ori a vorbit cu Gigi?) De câte ori mă suna că eu nu îl sun. De câte ori m-a sunat am răspuns, am vorbit, nu pot să îţi dau un număr acum câte apeluri am avut.

Dacă luam bătaie mă suna de 3-4 ori. Dacă câştigam nu mă suna!, a spus Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Omul din staff-ul noii campioane l-a apelat, la rându-i, pe Gigi Becali, transmițându-i că merită o medalie de campion, la finalul ultimei etape a sezonului.

”L-am sunat după ultimul meci. L-am felicitat că a susţinut echipa. Că a fost alături de noi. I-am zis că merita şi el o medalie de campion!”, a mai spus Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed