Mihai Neşu l-a dat de gol pe Gigi Becali! Ce a putut să facă latifundiarul din Pipera + Întâmplare fabuloasă de la palatul milionarului

Mihai Neşu l-a dat de gol pe Gigi Becali! S-a aflat ce a putut să facă latifundiarul din Pipera. Fostul fundaş al celor de la FCSB a dezvăluit cum a fost ajutat de către latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este cunoscut pentru cadourile pe care le face. Şeful celor de la FCSB l-a ajutat şi pe Mihai Neşu. Acesta a făcut totul public.

Mihai Neşu l-a dat de gol pe Gigi Becali!

„Eu cred că e o relație bună, normală. Chiar m-a ajutat anul trecut să-mi cumpăr o mașină nouă, fiindcă a mea eram cam pe butuci. Iulia și Mihai, asistentul meu, au vrut să-mi facă o surpriză de ziua mea și să caute pe cineva, un sponsor, ca să-mi cumpere o mașină nouă. – Da, ei găsiseră ceva pe la la 60-70.000 de euro. Până la urmă am găsit una minunată, mult mai ieftină. Iar ei au ajuns la domnul Becali, care a fost deschis să o sponsorizeze și ne-a dat bani s-o luăm. Acum ne bucurăm de ea, e o mașină foarte bună, adaptată, nouă, care mă ajută să mă duc peste tot”, a dezvăluit Neşu, conform gsp.ro.

Cel poreclit Bichonul a relatat şi o întâmplare senzaţională de pe vremea când era fotbalist. Totul s-a întâmplat la palatul din Aleea Alexandru. „A fost o întâmplare simpatică și cred că n-or să se supere cei implicați că o povestesc. Eram odată la palat (n.r. – „biroul” lui Gigi Becali) într-o ședință și venise nea Giovanni Becali pe acolo. Glumea cu noi și nu știu cum a ajuns pe la mine și zice: „Aaa, uite-l pe «Bichonu’» (n.r. – porecla lui Neșu), ăsta e cel mai liniștit și cuminte băiat, că el e ardelean”, la care nea Gigi de-acolo zice: „Care cuminte? Că ăsta face cel mai urât cu banii și ne ceartă tot timpul». Da’ ce să fac? Așa era felul meu de a fi”, a mai spus Neşu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari