Mihai Costea a lăsat amenințările și a trecut la fapte. A dat-o în judecată pe mama copilului său

Mihai Costea a început războiul cu Adelina Nica. Fotbalistul a dat-o în judecată pe fosta sa iubită. Motivul? Bruneta nu îl lasă să-și vadă copilul.

Scandalul dintre cei doi a început în urmă cu câteva luni. Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit după botezul copilului lor.

Tânăra l-a dat afară din casă și nu-i permite să-și vadă bebelușul. În plus, Adelina l-a desființat în presa mondenă pe Mihai Costea spunând că nu-i dă niciun ban pentru copil și tot ce câștigă pierde la jocurile de noroc.

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile. Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea”, spunea bruneta pentru Fanatik.

Costea: „Am plătit să-mi văd copilul”

La câteva zile după aceste declarații, Adelina a revenit și a spus că nu există niciun conflict între ei și nu excludea chiar posibilitatea de a forma din nou un cuplu cu fotbalistul.

Reacția lui Costea nu s-a lăsat așteptată. Inițial, Costea s-a mărginit să spună că are dovezi că a contribuit financiar la creșterea lui Zian și că mama copilului ar fi în depresie, de aceea a izbucnit tot acest scandal.

„Am lăsat de la mine aproape până la umilire doar ca să-mi văd copilul! După două luni în care nu l-am văzut deloc, nici măcar în poze… a acceptat să-l văd doar pentru o sumă mare de bani pe care i-am dat-o și la insistențele nașului nostru Alex Bodi. E dureros să plătești să-ți vezi propriul tău copil și să nu te bucuri și să-l vezi mereu… pentru că eu am pierdut niște etape din viața lui Zian, dar o să se facă dreptate”, a spus Costea pentru Cancan.

Cum însă circul a escaladat, fotbalistul n-a mai stat pe gânduri. Pe 28 ale lunii trecute a introdus acțiune la judecătoria Sectorului 2 pentru a primi dreptul de a-și vizita băiatul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari