Mihaela Buzărnescu a ținut să lămurească situația cu Marco! Vrea ca lumea să știe asta

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-au iubit cu patimă aproape jumătate de an. În ciuda faptului că sportiva e mai în vârstă ca fotbalistul cu 11 ani, totul era perfect, iar pozele din vacanțe arătau un cuplu solid de îndrăgostiți.

Însă s-a rupt lanțul de iubire. Urât, cu scandal, mai exact Miki a răbufnit pe Instagram, lasând o serie de acuzații dure, folosind cuvinte precum abuz în postarea de final.

Viața a făcut cumva jucătoarea de tenis să se recupereze după accidentare la baza FCSB-ului și să și meargă apoi la două meciuri ale roș-albaștrilor în preliminariile Conference League, în același timp în care Marco devenea jucătorul echipei lui Becali. Și așa au apărut discuții despre o eventuală împăcare. Însă Miki a ținut să lămurească aspectul.

”Îmi doream să merg la un asemenea meci cu miză, mai ales că se juca cu o echipă dintr-o altă țară. Acesta a fost motivul. Eu am vorbit cu cei de acolo, pentru că mă antrenam deja acolo înainte să vină respectiva persoană să se transfere la club.

Vreau să clarific, a fost o pură coincidență, nu are nicio legătură una cu alta. Am mers la două meciuri, mai ales că au jucat acasă. În plus, orice echipă românească ar fi jucat acolo, mai ales pe Arena Națională, ar fi însemnat pentru mine un motiv de a merge, pentru că mă aflam și în țară, dar și pentru că nu mai participasem la un asemenea meci cu miză.

Nu mai avem nicio legătură, mă bucur că am scăpat, că sunt bine, nu mai vreau știri pe acest subiect. Pur și simplu nu mai există”, a spus Mihaela Buzărnescu, la Digi Sport.

 

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari