Mesajul subtil postat de Laszlo Balint după ce a fost concediat de Universitatea

Ieri, la o zi după victoria în derby-ul orgoliilor din Craiova, antrenorul Laszlo Balint a fost invitat de președintele Marian Copilu, la ordinul patronului Mihai Rotaru, ca să discute rezilierea contractului.

Lui Balint i s-ar fi reproșat nu atât rezultatele, cât mai ales felul în care joacă echipa și atmosfera negativă din vestiar. Antrenorul nu ar fi rezonat cu grupul, mai ales cu veteranii, care – conform a ceea ce a spus Helmuth Duckadam la Digi Sport – l-ar fi considerat pe Balint puțin cam arogant.

Astăzi, Craiova a anunțat despărțirea de Balint, care ar fi fost compensat cu 5o de mii de euro, iar Mirel Rădoi a fost instalat pe banca Universității.

Laszlo Balint nu a vorbit deocamdată despre acest moment, preferând însă să distribuie un citat anume pe Instagram.

„Dacă eșuezi, nu renunța niciodată pentru că FAIL (n.r – eșec) înseamnă prima încercare în a învăța. Finalul nu e un final, de fapt. END (n.r – finalul) înseamnă că efortul nu moare niciodată. Dacă primești un «nu» drept răspuns, amintește-ți că NO (n.r – nu) înseamnă «nurmătoarea oportunitate», a fost mesajul distribuit de Laszlo Balint în contul său de Instagram Story.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari