Mesajul incredibil dezvăluit de David Popovici! S-a întâmplat chiar înaintea cursei: ‘Nu vrei tu să încerci să faci o nebunie?’

Mesajul incredibil dezvăluit de David Popovici! S-a întâmplat chiar înaintea cursei şi a fost dezvăluit apoi chiar de către cel poreclit Racheta. Popovici a uimit din nou la Europenele de la Foro Italico.

David Popovici şi-a subordonat toţi adversarii şi a mai reuşit să aducă o medalie de aur României la Europenele de Înot din Italia.

Mesajul incredibil dezvăluit de David Popovici!

David Popovici a făcut publică discuţia pe care a avut-o cu antrenorul său, Adrian Rădulescu. Totul s-a întâmplat înaintea cursei de 200 de metri, la care a luat încă o medalie cu aur.

La interviurile de la finalul cursei de la Roma, David Popovici a dezvăluit că nu a avut în plan câștigarea cursei sau doborârea recordului lui Paul Biedermann, de 1:42.00.

„Nu prea mă așteptam la niciun timp. Nu am avut acest obiectiv. Nu am avut ca obiectiv să câștig sau să cobor sub 1:42.

La prânz, l-am întrebat pe antrenor «Care e planul?». El decide, eu încerc să mă conformez. A zis «Nu vrei tu să încerci să faci o nebunie?». Am spus «Bine, hai că încerc». Ăsta a fost obiectivul.

Recordul de la 400 de metri e și mai greu de doborât decât cel de la 200 de metri. Nu știu ce pot să fac la 400 metri. Nu știu cât de bun sau slab sunt. Vom vedea în două zile. E ceva nou. E cea mai puțin stresantă probă. Nu există așteptări. Îmi place să cred că nu am limite. Aș vrea ca toată lumea să creadă că nu are limite”, a spus David Popovici.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Lumea sportului este în doliu. Un maratonist a murit în timpul cursei

Incident șocant în timpul maratonului de la Londra. Un alergător...

Parteneri
Recomandari